Підготовка до школи є важливим етапом у житті дитини, від якого залежить його психологічна готовність відвідувати школу, соціальна адаптація, рівень знань і навичок, які полегшать йому навчання в школі.
Наш курс - це ігрове розвивальне навчання, спрямоване на розвиток довільності пізнавальних процесів і знайомство з навколишнім світом, читання, письмо, математичні операції, знайомство з правилами поведінки, малювання. Поглиблений курс підготовки до школи - читання і переказ, поповнення словникового запасу, розвиток логічного мислення, малювання людей і пейзажів. Мета занять - навчити дітей вчитися, прищепити любов до знань, що підвищить її самооцінку і в подальшому допоможе вирости впевненим і цілеспрямованим.
Головне у підготовці до школи - не нашкодити, прищепити дитині бажання вчитися, пізнавати і відкривати для себе нові знання.
Наші викладачі навчать майбутнього маленького школяра спілкуватися з однолітками і вчителями, посприяють розвитку у нього уважності і концентрації. Після закінчення курсу діти легше адаптуються в школі.

 

Підготовка дітей до школи

Вартість - 100 грн/година